Zo gaat et goed, zo gaat et beter, en nog een kilometer

Vandaag 25.08.09, weer vroeg opstaan maar tdoet toch zeer...

Gisteren laat in bed gekropen na een avondje goon en kaarten,

en daarna nog in de kamer onozele duitse woorden beginnen leren, verdamd!

Nuja, ontbeten en uitgechecked want we werken onze roadtrip af vandaag.

Jonas heeft een kater en probeert te slapen in de auto, terwijl wij ons amuseren met onze muziek. We stoppen al snel om eens naar het strand te gaan, een eind verderop zijn er enkele meiden aant paardrijden, op het strand. Terug verder nu, met het raamke open want Jonas heeft frisse lucht nodig. Na een half uur rijden stoppen we nog eens, om te kijken naar een walvis in de verte, Jonas stapt ook nog eens uit, maar alleen omdat hij moet kotsen (in het duits ook, kotZen...). We stoppen daarna nog een paar keer en voetballen opt strand, nemen wat fotos van surfende zotten want tis massas koud en regenachtig, maar tis leuk om te zien. Tegen de avond komen we dan aan in Melbourne, we zijn allevier wel wat slaperig (Tom had et ook moeilijk als chauffeur toen hij ons zag slapen, en besliste toen de muziek wat aan te passen en koos maar voor Rock dan...).

We vinden al snel het hotel waar we zouden blijven, zetten onze bagage in de hal, en ik en Jonas (die nog altijd suf is) blijven hier terwijl Thomas en Tom de auto terugbrengen naar de verhuurmaatschappij. Ik loop naar een ATM om geld af te halen en betaal onze kamer. Tis een hotel met 5 verdiepingen en wij zitten helemaal bovenaan, geen lift, en massas ttrappen... Jonas en ik brengen onze bagage naar boven, met moeite. Alles is goed beveiligd, met deuren die een code hebben enzo, maar tziet er niet echt gezellig uit.

We zetten ons op bed na het sleuren, en kijken fotos op de laptop van Jonas.

Na een half uur komen de andere 2 ook binnen en blijven wat op de kamer zitten,

om te bekomen van onze geslaagde roadtrip.

Later gaan we de keuken eens gaan bekijken want we moeten nog koken ook,

die is helemaal beneden, dus weer al die trappen af!

En o wee als je iets vergeten bent op je kamer!

De keuken lijkt op een kantine, waar iedereen door elkaar loopt en praat, in de ene hoek koken ze, in de andere kijken ze tv, in de andere zitten ze op internet, en aan de andere kant ist waskot... dus niet echt gezellig.

We gaan eerst naar Coles (australische GB) kopen ons eten, en gaan aan de slag in de keuken.

Tis moeilijk want iedereen kookt op dit moment en loopt in de weg,

we maken ,nog maar eens, pannekoeken, gemakkelijk en lekker!

Ieder wisselt eens af om te bakken, wat niet echt gezellig is maar we hebben honger dus moet het wel zo.

Doen de afwas (met doorweekte schoteldoeken, dus droog is onze afwas niet) en gaan terug naar boven.

We chillen wat op onze kamer, een indier zit naar een film te kijken (da vinci code, want in india kon hij hem niet kopen, ofzo...) en een andere gast ligt onder een stapel boeken, massas boeken...

We zijn allevier niet echt tevreden met dit hostel en willen veranderen, Thomas belt naar het hostel waar hij 3 weken geleden verbleef, maar er is nog geen plaats.

We houden ons nog wat bezig met ipods, laptops, boeken enzo, en kruipen er dan maar in,

hopend dat we hier vlug wegkunnen!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer