Another day in Adelaide...

Na een avondje stappen gaan we het vandaag wat rustig aan doen...
Later opgestaan dan anders, en opt gemak eten.
We zouden terug naar de markt gaan, ik, Tom, Thomas en Mary (de zotste taiwanees).
Onderweg kon ze geen moment zwijgen... heel tijd bezig dat ik haar pa was, en Thomas haar ma, en dat ze in me nek wilde zitten, en dat we engels wilde leren...zot mens.
Aangekomen bij de markt en op zoek naar groenten voor vanavond, en patatten, alleen hebben ze hier 3 soorten (kleuren) en weten we nie goed welke we kunnen gebruiken voor puree.
Om 3u sluit de markt en gooien ze met groenten en fruit naar je hoofd (figuurlijk). Al gebeurt et ook letterlijk soms, die flippende chinezen hier! Mary wil wachten tot kwart voor 3 om een volle doos fruit te kopen voor 2$, maar wij wilden al naar buiten om vlees te kopen in de supermarkt daarnaast. Wij dus door, en na onze inkopen, vonden we Mary niet meer. De poorten waren ook gesloten (van de markt) dus als ze nog binnen zat had ze pech.
Terug naart hotel dan maar, en madam was daar al.
We beginnen aant eten, puree met vissticks. Puree was in orde, maar Tom had een massa vissticks in de pan gedaan en dus konden we ze niet allemaal draaien, twas uiteindelijk een hoop brokken, maar tsmaakte wel!
Na t eten kijken ik en Vien (de vietnamese autralier) in de zetel naar filmkes op mijn ipod (Whose line is it anyway, hilarisch!) en daarna nog naar den tv. Tom en Vien gingen ondertussen in de pub onder ons hotel naar de voetbal kijken.
Wij gingen achterkomen, maar wanneer we binnen wilden (langs het hotel) mochten we niet langs daar, we moesten langs de buitenkant.
Buiten stond een buitenwipper, die miserie had om 2 dronkaards buiten te houden, en wij mochten ook hierlangs niet binnen, we moesten toch langs binnen gaan.
Ale, terug langs de andere deur dan, en die vant hotel pissed de deur maar open doen.
Binnen in die pub zat een massa volk, en vonden we Vien en Tom in de zetel bij de tv.
We hebben er een uur gezeten en iets gedronken, zitten kijken naar de gestoorde ozzies, en besloten maar terug naar boven te gaan, want we moesten er vroeger uit morgen om de auto op te pikken...

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer